Kylpyhuone- ja saunaremontit

Pyydä tarjous ›

Kylpyhuone- ja saunaremontit Posiolta

Rovaniemelle, Kuusamoon ja muihin lähikuntiin täydelliset toteutukset sekä pienemmät työt

Kylpyhuoneen ja saunan remontti lähtee monista muutostarpeista. Ratkenneet silikoni- ja laattasaumat, ikääntyneet saunapaneelit ja lauteet, aikansa eläneet värit ja huonot säilytysratkaisut saavat monet tilaamaan tilojen uudistuksen. Kylpytilat menevät usein uusiksi myös silloin, kun taloon tehdään putkiremontti.

Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut niin kokonaisvaltaiseen kylpyhuone- ja saunaremonttiin kuin osittaiseen uudistukseenkin, kaikki muut työvaiheet mukaan lukien.

Pyydä ilmainen remonttiarvio, jos kotisi löytyy Posiolta tai lähikunnista. Tulemme mielellämme kartoittamaan tilat ja kuulemaan toiveistasi. Rakennamme kylpyhuoneet ja saunat toki myös uudiskohteisiin. Tarjoamme takuun tekemästämme työstä!

Pyydä ilmainen arvio ›

Sauna ja kylpyhuone sinun makuusi

Ja sinun tapaasi toimia! Uudet kylpyhuonekalusteet tarjoavat käytännöllisiä ja tilaa säästäviä ratkaisuja. Uuteen saunaankin on mukavampi mennä, kun lauteet ja paneelit on uusittu ja kiuas lämpenee ripeästi kunnon löylyjä varten. Valaistuksellakin on merkitystä toimivissa märkätiloissa. 

Meidän tärkein työtapamme on tehdä laatua, joka myös näkyy kauniina kokonaisuutena. Sauna- ja kylpyhuoneremonttiin on tarjolla vaikka millä mitalla erilaisia materiaaleja, joita mielellämme esittelemme sinulle. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita