Kattoremontit

Pyydä tarjous ›

Kattoremontit Posiolta

Rovaniemelle, Kuusamoon ja muihin lähikuntiin pelti- sekä huopakatoille

RakSa Moilanen nousee myös katollesi tekemään uuden katon asennuksen! Teemme kattoremontteja pelti- ja huopakatoille, ja palveluumme kuuluu aivan kaikki, mitä uusi kattosi kaipaa tullakseen vahvaksi ja näyttäväksi. Valitse entisen huopakaton tilalle tuliterä peltikatto tai pysy tutussa ja turvallisessa.

Vaihdamme vanhat katot uusiin, mutta asennamme myös uudiskohteisiin kattoja, mikäli sinulta puuttuu vielä kattoasentaja omakotitalosi tai kesämökkisi rakennusprojektista (muistathan, että meillä on tarjota uudisrakentamisen palvelut koko talosi toteutukseen). 

Katon remontti voidaan tehdä ympäri vuoden, jopa talvella, joten älä epäröi kysyä ilmaista kuntotarkastusta Posioon tai lähikuntiin milloin tahansa!

Tilaa kuntotarkastus ›

Peltikatto vai huopakatto?

Molemmissa on puolensa. Peltikatto on erittäin pitkäikäinen, pitää erinomaisesti vettä, kestää kovatkin pohjoisen myrskyt ja vaihtelevat säätilat sekä on helppo hoitaa. Näyttävyys on totta kai yksi peltikaton etuja. 

Huopakatto on sekin kaunis kate. Huopa on myös hiljainen, sitä on helppo työstää katon malliin sopivaksi ja bitumipinnan ansiosta esimerkiksi lumet eivät luiskahda katolta alas niin helposti. Väreistä löytyy monia vaihtoehtoja. 

Kerromme lisää. Ota yhteyttä, meiltä saat kattoremontin takuutyönä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita